EINDEJAARS-TRAITEUR

Geen zin om zelf te koken tijdens de feestdagen?

Hier is een goede oplossing

"Vital's eindejaars-traiteur"

STARTERS

Plankje met verschillende soorten ham 8.00

Glaasje met gerookte zalm, tarama en guacamole 4.00

Ibericoham met geitenkaas en gegrilde pijnboompit 4.00

Mini kaaskroket (3 stuks) 2.00

Mini garnaalkroket (3 stuks) 3.00

Warme hapjes (4 stuks) 8.00

 

VOORGERECHTEN

geserveerd met brood en boter

Kaaskroketten (2 stuks) 10.00

Garnaalkrotten (2 stuks) 12.00

Kreeftensoep (500 ml) 7.00

Pompoensoep met zalm (500 ml) 5.00

Carpaccio van Holstein met truffel en rucola 11.00

Ravioli met boschampignons en ricotta 12.00

Kingkrab met zuiderse kruidenboter en taboulé 22.00

½ kreeft “Belle vue” met cocktail en tartaar 22.00

 

OESTERS

geserveerd met citroen en oesterbrood

minimum van 3 oesters te bestellen, de oesters zijn reeds losgemaakt

 

Zeeuwse creuses 1.40/ stuk

Zeeuwse platte oesters 2.40/ stuk

Gillardeau 2.90/ stuk

 

 

 

HOOFDGERECHTEN

OP TE WARMEN

Zeetongrolletjes met saffraansaus en julliennegroenten 22.00

Lamskroon met seizoensgroenten en mosterdsaus 22.00

Hert met pastinaak, witloof, boschampignon en wildjus 24.00

Hele kreeft “ Belle vue “ met cocktail en tartaar 45.00

Vol au vent 14.00

 

HOOFDGERECHTEN

ZELF TE BEREIDEN

Gourmetschotel 20.00 €/ persoon (=6 stuks vlees)

Rib eye “ Galloway “ ( 350 gram ) 18.00

Filet pur “ Belgisch Witblauw ( 250 gram ) 18.00

Dubbele Rib eye “ Galloway( ±700 gram ) 50.00

Dubbele filet pur “ Belgisch witblauw ( 650 gram )50.00

 

EXTRA

te bestellen bij de hoofdgerechten

 

Verse kroketten ( 6 stuks ) 3.00

Aardappelgratin 2.00

Aardappelpuree 2.00

Aardappelsalade 2.00

Pastasalade 2.00

½ stokbrood1.00

Peperroom 2.00

Champignonroom 2.00

Roquefortroom 2.00

Coleslaw2.00

Waldorfsalade 2.00

Zuiderse rucolasalade 2.00

Taboulé 2.00

 

DESSERT

 

Moelleux met rood fruit 9.00

Verwenbord 10.00

Chocomousse 7.00

Kaasschotel met siroop en noten15.00

 

PRAKTISCHE INFO

Bestellen kan u via mail  sara.blomme@hotmail.com

!!! VERMELD BIJ ELK GERECHT HET AANTAL

!!! VERMELD JOUW NAAM + GSM-NUMMER

De bestelling is in orde na een bevestigingsmail

TAKE-AWAY 24 DECEMBER te bestellen voor 17 december

TAKE-AWAY 31 DECEMBER te bestellen voor 24 december

24 en 31 december afhalen tussen 10u en 12u

Alvast bedankt en fijne eindejaarsfeesten

Het Vital-team

Contact

OPENINGSUREN  TAKE-AWAY

Social 

Restaurant Vital

Leuvensesteenweg 525b

3200 Gelrode

+32 (0)16 / 22.47.14

Ma     Gesloten

Di       Gesloten                           

Woe   17u00 - 20u00

Do      17u00 - 20u00

Vrij      17u00 - 20u00

Zat      17u00 - 20u00

Zon     11u30 - 13u30  & 17u00 - 20u00

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Faciliteiten